Ο Κυβερνήτης της Φλόριντα Καταγγέλλει ένα σχέδιο Διάδοσης μιας Αλλεργίας εξαιτίας της οποίας οι Άνθρωποι θα Αποφεύγουν το Κρέας

Γράφει ο Φρανκ Μπέργκμαν

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ρον ΝτεΣάντις (DeSantis), κρούει τον κώδωνα του κινδύνου δυνατά μετά την αποκάλυψη ενός ανατριχιαστικού σχεδίου των παγκοσμιοποιητών για τη διάδοση μιας θανατηφόρας αλλεργίας προς το κρέας στους απλούς ανθρώπους, που έχει σαν στόχο δήθεν «την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής».

Ο κυβερνήτης ΝτεΣάντις έχει καταγγείλει αυτό που αποκαλεί «παρανοϊκή» παγκόσμια ατζέντα για τη γενετική τροποποίηση (μετάλλαξη) των ανθρώπων ώστε να αναπτύξουν αλλεργία προς το κόκκινο κρέας.

Ο Ρεπουμπλικάνος κυβερνήτης συνέδεσε αυτό το «ψυχικά διαταραγμένο» σχέδιο με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ), τα οποία πιέζουν ασφυκτικά συνεχώς για την εξάλειψη των παραδοσιακών διατροφικών συνηθειών των ανθρώπων και τον πλήρη έλεγχο του εφοδιασμού των τροφίμων στο όνομα της «διάσωσης του πλανήτη».

Τα σχόλια του ΝτεΣάντις ήρθαν στην επιφάνεια μετά την επανεμφάνιση ενός βίντεο στο οποίο ένας βιοηθικολόγος του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης έχει προτείνει εδώ και καιρό να τροποποιηθούν σκόπιμα γενετικά οι άνθρωποι, έτσι ώστε να γίνουν αλλεργικοί προς το κρέας, με σκοπό τη μείωση (αν όχι την εξάλειψη) της κατανάλωσης του κρέατος και με απώτερο στόχο την υποτιθέμενη “κλιματική σωτηρία” του πλανήτη.

«Η γενετική τροποποίηση (μετάλλαξη του DNA) των ανθρώπων ώστε ώστε αυτοί να γίνουν αλλεργικοί προς το κρέας επειδή ορισμένες ελίτ των παγκοσμιοποιητών πιστεύουν ότι οι άνθρωποι τρώνε «πάρα πολύ κρέας» είναι παράλογη»,  έγραψε ο DeSantis στο X.

«Η Γενετική Τροποποίηση των Ανθρώπων» για τον Τερματισμό της Κατανάλωσης Κρέατος

Στο βίντεο του 2016, ο καθηγητής Δρ. Μάθιου Λιάο (Dr. Matthew Liao), διευθυντής του “Κέντρου Βιοηθικής” του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης (NYU), δήλωσε σε ένα ζωντανό ακροατήριο ότι τα τσιμπούρια θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να προκαλέσουν αλλεργία στο κόκκινο κρέας.

Την ίδια ιδέα συμμερίζονται και άλλοι πολλοί βιοηθικιστές παγκοσμίως.

«Οι άνθρωποι τρώνε πάρα πολύ κρέας», είπε ο Λιάο.

«Και αν οι άνθρωποι μείωναν την κατανάλωση κρέατος, τότε αυτό θα βοηθούσε πραγματικά στην “σωτηρία” του πλανήτη».

«Υπάρχει ένα είδος τσιμπουριού που ονομάζεται “Μοναχικός Αστέρας” (Lone Star Tick), το οποίο αν σε τσιμπήσει, τότε θα γίνεσαι αλλεργικός στο κρέας.

«Ε, λοιπόν, αυτό είναι κάτι που μπορούμε να το κάνουμε μέσω της ανθρώπινης γενετικής μηχανικής.»

ΔΕΙΤΕ το Βιντεο: «Βιοηθικός του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) προωθεί σχέδιο διάδοσης θανατηφόρας αλλεργίας στο κρέας στους ανθρώπους για την «καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής»

Ο κυβερνήτης ΝτεΣάντις καταδίκασε αυτά τα σχόλια του βιοηθικιστή καθηγητή ως προειδοποιητικά σημάδια για το πόσο μακριά είναι διατεθειμένοι να φτάσουν οι μη εκλεγμένοι, αυτοδιοριζόμενοι, αξιωματούχοι των παγκόσμιων οργανισμών και οι συνεργαζόμενες μαζί τους, ακαδημαϊκές ελίτ των παγκοσμιοποιητών, επιδιώκοντας να προωθήσουν κλιματική ιδεολογική Ατζέντα τους.

«Αυτό είναι ένα παράδειγμα του γιατί οντότητες όπως είναι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), [που είναι ένας από τους βραχίονες του ΟΗΕ] είναι persona non grata (ανεπιθύμητα πρόσωπα) στη πολιτεία της Φλόριντα», έγραψε ο ΝτεΣάντις.

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ: «Η γενετική τροποποίηση των ανθρώπων ώστε να γίνουν αλλεργικοί στο κρέας επειδή ορισμένες ελίτ πιστεύουν ότι οι άνθρωποι τρώνε «πάρα πολύ» κρέας είναι παράλογη. Αφήστε μας ήσυχους!» — Ron DeSantis (@RonDeSantis) 17 Οκτωβρίου 2025

Η Ασφυκτική Πίεση των Παγκοσμιοποιητών για τον Έλεγχο της Διατροφής των Ανθρώπων

Σε εκείνη την ομιλία του, ο βιοηθικός Λιάο είπε: «Όπως ακριβώς μερικοί άνθρωποι έχουν φυσική δυσανεξία στο γάλα ή στις καραβίδες, όπως εγώ, έτσι θα μπορούσαμε να προκαλέσουμε τεχνητά ήπια δυσανεξία στο κρέας διεγείροντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα εναντίον των βασικών, κοινών πρωτεϊνών των βοοειδών».

Ο Σάγιερ Τζι (Sayer Ji), πρόεδρος του “Παγκόσμιου Φόρουμ Ευεξίας” και ιδρυτής της GreenMedInfo, δήλωσε ότι ο κυβερνήτης ΝτεΣάντις έχει απόλυτο δίκιο που επισημαίνει την εν λόγω ατζέντα.

«Αυτές δεν είναι διατροφικές συμβουλές — είναι κοινωνική μηχανική», είπε ο Τζι.

«Οι μη εκλεγμένοι αξιωματούχοι των παγκόσμιων οργανισμών, που δεν έχουν καμία δουλειά, ούτε κανένα δικαίωμα, να υπαγορεύουν το τι θα τρώνε οι ελεύθεροι άνθρωποι, και ειδικά όταν δαιμονοποιούν παραδοσιακά τρόφιμα που έχουν διατηρήσει ακμαία την ανθρώπινη υγεία για πολλές χιλιετίες»

 “Επιστήμονες” Επιβάλουν τώρα την «Ηθική Υποχρέωση» να διαδωθεί η Αλλεργία Αποστροφής προς το Κρέας

Ρίχνοντας λάδι στην φωτιά αυτής της διατροφικής διαμάχης, ένα πρόσφατο άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό “Bioethics” πρότεινε τη χρησιμοποίηση του τσιμπουριού του “Μοναχικού Αστέρα” (του κρότωνα Lone Star) για την εξάπλωση του αλλεργικού συνδρόμου άλφα-γαλ (= alpha-gal —AGS).

Το αλλεργικό σύνδρομο AGS είναι μια πάθηση που προκαλεί σοβαρή αλλεργία στους ανθρώπους που τρώνε κόκκινο κρέας.

Οι συγγραφείς, ο Δρ. Parker Crutchfield και ο Δρ. Blake Hereth του Πανεπιστημίου Western Michigan, υποστήριξαν ότι αν η κατανάλωση κρέατος είναι «ηθικά απαράδεκτη», τότε και η (γενετική) διάδοση στους ανθρώπους του συνδρόμου αλλεργίας AGS θα ήταν επίσης ηθικά επιλήψιμη & απαράδεκτη.

Σύμφωνα με τα “Κέντρα Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων” (CDC), των ΗΠΑ, τα τσιμπήματα από το τσιμπούρι του “Μοναχικού Αστέρα” (Lone Star) εγχέουν στην κυκλοφορία του αίματος ένα μόριο σακχάρου που ονομάζεται alpha-gal, πυροδοτώντας αλλεργική αντίδραση προς το κόκκινο κρέας που μπορεί να οδηγήσει σε μια απειλητική για τη ζωή αναφυλαξία.

Οι αντιτασσόμενοι επικριτές αυτών των απάνθρωπων σχεδίων λένε ότι ακόμη και το να παρουσιάζεται αυτή η “παρανοϊκή” ιδέα ως «πειραματισμός σκέψης» δείχνει πόσο ριζοσπαστική, ξεκομμένη από τους απλούς ανθρώπους, έχει γίνει η σύγχρονη “βιοηθική επιστήμη” στις χαλεπές ημέρες μας.

«Το να το χαρακτηρίσουμε αυτές τις σκέψεις ως ένα «πείραμα σκέψης» δεν τις κάνει λιγότερο ανησυχητικές», είπε η Κένταλ Μακίντος (Kendall Mackintosh), η οποία είναι μια πιστοποιημένη ειδικός διατροφολόγος.

Η γνωστή ειδικός διατροφολόγος Κένταλ Μακίντος, μαζί με τον Υπουργό Υγείας των ΗΠΑ Ρόμπερτ Κένεντι.

«Η πρόταση να χρησιμοποιηθούν τσιμπούρια ή οποιοσδήποτε άλλος βιολογικός παράγοντας για να εξαπλωθεί σκόπιμα μια επικίνδυνη αλλεργία είναι κάτι πολύ πέρα από ανήθικη. Είναι επικίνδυνη, απρόβλεπτη και ιατρικά απερίσκεπτη».

Ο Σάγιερ Τζι προειδοποίησε ότι η άθλια αυτή ιδέα υπερβαίνει κατά πολύ τη διατροφή των ανθρώπων.

«Πρόκειται για το αν οι άνθρωποι θα εξακολουθήσουν να ορίζουν το ίδιο το σώμα τους ή αν αυτή η κυριαρχία μπορεί να παρακαμφθεί από εκείνους που πιστεύουν ότι ξέρουν τάχα καλύτερα από εμας», είπε.

«Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα καθορίσει αν θα εξακολουθήσουμε να παραμένουμε ελεύθεροι άνθρωποι».

Ο κυβερνήτης της Πολιτείας της Φρόριντα, ΝτεΣάντις Αντιτίθεται Σθεναρά στην Ατζέντα του «Τεχνητού Κρέατος που καλλιεργείται σε βιολογικό εργαστήριο»

Ο ΝτεΣάντις έχει επανειλημμένα αντιταχθείστις προσπάθειες αντικατάστασης του φυσικού κρέατος με συνθετικές ή ψεύτικου κρέατος βασισμένου σε έντομα [ή σκουληκάλευρα] υποκατάστατα, σαν εναλλακτικές λύσεις, που προωθούνται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF).

Πέρυσι, υπέγραψε νόμο που απαγορεύει το κρέας που παράγεται σε εργαστήριο στη Φλόριντα, περιγράφοντάς τον ως αντίσταση στο «σχέδιο της παγκόσμιας ελίτ να αναγκάσει τον κόσμο να τρώει κρέας που παράγεται σε τρυβλίο Petri ή έντομα για να επιτύχει τους αυταρχικούς στόχους της».

Πέρυσι, ο κυβερνήτης ΝτεΣάντις υπέγραψε νόμο που απαγορεύει, στην επικράτεια της Πολιτείας της Φλόριντα, την παραγωγή τεχνητού κρέατος που καλλιεργείται σε βιομηχανικά εργαστήρια, περιγράφοντάς την στάση του ως αποφασιστική αντίσταση ενάντια «στο σχέδιο της ελίτ παγκοσμιοποιητών να εξαναγκάσει τον κόσμο να τρώει κρέας που καλλιεργείται σε τρυβλίο Petri [*ένα ρηχό, διάφανο δοχείο με καπάκι που χρησιμοποιείται στη βιολογία και τη μικροβιολογία για την καλλιέργεια μικροοργανισμών όπως βακτήρια, μύκητες και κύτταρα] ή από έντομα για να επιτύχει τους αυταρχικούς της στόχους ».

«Η Πολιτεία της Φλόριντα θα αντισταθεί», είπε τότε ο ΝτεΣάντις.

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ: «Οι Πολιτικές του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ = Είναι DOA “Νεκρές κατά την Άφιξη” τους στη Φλόριντα. «Η Πολιτεία της Φλόριντα απορρίπτει την πρόσκληση για το “Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ” (WEF) λόγω έντονης αντίθεσης της στις πολιτικές της παγκοσμιοποίησης.» — Ron DeSantis (@RonDeSantis) 6 Οκτωβρίου 2025

Η διατροφολόγος Κένταλ Μακίντος είπε ότι η προώθηση των «εναλλακτικών» κρεάτων καθοδηγείται από την επιδίωξη του εύκολου εταιρικού κέρδους, την κερδοσκοπία και όχι από τη βιωσιμότητα.

«Οι μεγαλύτεροι νικητές, αυτοί που πλασάρουν το τεχνητό κρέας που καλλιεργείται σε βιοχημικά εργαστήρια θα είναι οι γιγαντιαίες εταιρείες τροφίμων, οι εταιρείες βιοτεχνολογίας και οι επενδυτές επιχειρηματικών κεφαλαίων που κατέχουν τις πατέντες και την τεχνολογία παραγωγής», εξήγησε.

«Οι μικροκαλλιεργητές αγρότες και οι κτηνοτρόφοι — η ραχοκοκαλιά του παραδοσιακού διατροφικού μας συστήματος — θα είναι οι χαμένοι της υπόθεσης αυτής.

«Πρόκειται για τη δημιουργία μιας ασφυκτικής εξάρτησης, και όχι για βιωσιμότητα».

Ο Τζι συμφώνησε, λέγοντας: «Ακολουθήστε τα χρήματα».

«Οι εταιρείες βιοτεχνολογίας και οι επενδυτές τους θα αποκομίσουν εύκολα τεράστια κέρδη από τις τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που κατέχουν και τον έλεγχο της αγοράς τροφίμων».

Το Διατροφικό Όραμα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF): 

«Να Τρώτε ένα Μπιφτέκι την Εβδομάδα»

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει επανειλημμένα ζητήσει επιτακτικά τη μείωση της κατανάλωσης του κόκκινου κρέατος, προωθώντας τις «εναλλακτικές πρωτεΐνες» ως τον μονόδρομο προς έναν βιώσιμο πλανήτη.

Σε ένα βίντεο του 2019, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) πρότεινεότι στο μέλλον, οι άνθρωποι θα πρέπει να περιορίζονται σε «ένα μπιφτέκι βοείου κρέατος, δύο μερίδες ψαριού και ένα ή δύο αυγά την εβδομάδα».

Μια λευκή βίβλος του WEF που δημοσιεύθηκε την ίδια χρονιά ζητούσε «έναν μετασχηματισμό στο παγκόσμιο σύστημα παροχής πρωτεϊνών», ενώ σε μεταγενέστερα άρθρα ο ίδιος οργανισμός διαφημίζουν επίμονα το τεχνητό κρέας που παράγεται σε εργαστήριο ως μια λύση για την σωτηρία του κλίματος «εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη εκτροφής ζώων για τροφή».

Εν τω μεταξύ, ο Μπιλ Γκέιτς, ένας σημαντικός συνεργάτης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), έχει επενδύσει σημαντικά χρηματικά ποσά σε επιχειρήσεις «εναλλακτικών πρωτεϊνών» όπως είναι η εταιρεία Beyond Meat.

Στο βιβλίοτου “Πώς να Αποφύγουμε μια Κλιματική Καταστροφή” που εκδόθηκε το 2021, ο Μπιλ Γκέιτς υποστήριξε ότι οι πλούσιες χώρες θα πρέπει να στραφούν εξ ολοκλήρου στο συνθετικό «βοδινό κρέας».

Ωστόσο, οι απλοί καταναλωτές δεν συμμερίζονται τις προσδοκίες του Μπιλ Γκέιτς. Στις ημέρες μας, οι πωλήσεις τεχνητού κρέατος έχουν καταρρεύσει και οι καταναλωτές απορρίπτουν μαζικά το ψεύτικο κρέας, ενώ οι επικριτές αντιφρονούντες υποστηρίζουν ότι η ατζέντα αυτή του Γκέιτς αποτυγχάνει στην πράξη.

«Ο Πόλεμος εναντίον του Φυσιολογικού Κρέατος αφορά τον Έλεγχο των Ανθρώπων»

Ο Τζι δήλωσε ότι η βαθύτερη ατζέντα, το υπόβαθρο, πίσω από αυτές τις εκστρατείες διαφήμισης της διατροφής «χωρίς κρέας» δεν έχει καμία σχέση με την “σωτηρία” του φυσικού περιβάλλοντος.

«Ο πόλεμος εναντίον του φυσιολογικού κρέατος δεν είχε ποτέ να κάνει με το ίδιο το κλίμα», είπε.

«Πρόκειται για έλεγχο, έχει να κάνει με τον έλεγχο των ανθρώπων — την συγκεντρωποίηση της παραγωγής τροφίμων, σε λίγα χέρια, κάτω από κεντρικά ελεγχόμενα, πατενταρισμένα, τεχνολογικά εξαρτώμενα συστήματα διατροφής».

«Το φυσιολογικό κρέας αντιπροσωπεύει όλα όσα φοβάται & καταπολεμά η παγκόσμια τεχνοκρατία. Είναι μια αποκεντρωμένη παραγωγή τροφής, αυτόνομη & ανεξάρτητη, που αντιπροσωπεύει τις πολιτιστικές παραδόσεις των λαών που αντιστέκονται στην βιομηχανική τυποποίηση».

«Όταν οι άνθρωποι μπορούν να καλλιεργούν & να έχουν δικά τους τρόφιμα, είναι πιο δύσκολο να τους ελέγξουν, γιατί είναι αυτάρκεις».

Όπως το έθεσε ωμά & ευθέως ο θαρραλέος κυβερνήτης της Πολιτείας της Φλόριντα ΝτεΣάντις:

«Το επιχείρημα ότι τα βοοειδή καταστρέφουν τον πλανήτη ήταν πάντα & παραμένει γελοία».

Αυτό το μήνυμα του κυβερνήτη της Φλόριντα βρίσκει μεγάλη απήχηση σε πολλούς Αμερικανούς, καθώς προκύπτουν όλο και περισσότερες ενδείξεις & στοιχεία που αποδεικνύουν, ότι τα ίδια ιδρύματα & οργανισμοί που βρίσκονται στα χέρια των παγκοσμιοποιητών, και διαφημίζουν τα τεχνητά, υποκατάστατα τρόφιμα, που καλλιεργούνται σε βιοχημικά εργαστήρια, είναι ακριβώς αυτοί που διασκεδάζουν παίζοντας επίσης με ιδέες & θεωρίες για την ίδια την δυστοπική τύχη της ανθρωπότητας, εξαπολύοντας ένα «ηθικιστικό» άρθρο κάθε φορά.

https://www.triklopodia.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *